sâmbătă, 14 octombrie 2017

O noua lectie video de limba germana

O noua zi și o noua lecție de limba germana pentru începători la nivelul A1, ofertita de site-ul romanilor din Germania impreuna cu portalul www. invatagermana.online. Nu uitati sa recapitulati si lectiile trecute, iar pentru noii veniti se cere imperios sa treaca prin toate lectiile de pe site-ul nostru.

Daca vreti sa aprofundati limba germana stati alaturi de noi - veniti in grupul de FaceBook - "Invatam impreuna limba germana" si cu siguranta veti face progrese! 

vineri, 13 octombrie 2017

Cursuri online de limba germana pentru incepatori

Pentru a invata mai usor limba germana am ales cateva lectii online cu suport video si audio. In primul rand veti reusi sa auziti pronuntia, apoi daca puneti pe pauza veti nota in caiete partea de teorie. Cursurile A1 va sunt oferite de Multilingo si portalul romanilor din Germania - e4De, pe care va sfatuim sa le cautati si sa vedeti si alte postari de vin in sprijionul celor ce vor sa invete limba germana fara profesor - sau chiar daca merg la cursuri cu profesor, sa-si largeasca orizontul.

Cursuri online de limba germana pentru incepatori

Cel mai greu lucru cand inveti limba germana este sa treci de pragul A1, apoi dupa c enu mai esti un incepator lucrurile merg mult mai usor! Hai sa studiem impreuna aceasta lectie  video si sa invatam limba germana!

miercuri, 4 octombrie 2017

Curs A 1 pentru incepatori

Pentru a va ușura lecțiile de limba germana pe care le facem împreună pe site-ul www.invatagermana.online, am decis sa va oferim si un curs GRATUIT de la Multilingo, cu care sper eu v-am obisnuit deja pe FaceBook. Acum suntem aproape 12.000 in grupul nostru " Invatam imnpreuna limba germana", deci putem zic e ca am devenit o mica comunitate in adevaratul sens al cuvantului.

Curs A 1 pentru incepatori