joi, 17 ianuarie 2019

Wo si Wohin in limba germana

Asa cum am promis o sa mai postam din cand in cand cate un video pentru ca sim ca ele va ajuta sa prindeti mai usor limba germana. Andrei ne-a ajutat de multe ori asa ca azi il invitam tot pe el sa va explice care este diferenta intre Wo si Wohin in limba germana. Chiar daca sunteti incepatori sau avansati, nu uitati ca avem deja doua site-uri unde publicam permanent lectii noi, este vorba de www.limbagermana.online si www.invatagermana.online . Cu sigurmata nu veti deveni experiti invatand o limba straina online, dar veti acumula suficente informatii si abilitati pentru a va fi mai usor la un curs real.

Chiar daca un curs de limba germana online nu este suficient pentru a trece de exemplu testele A1 sau A2, el va poate ajuta sa invatati mai repede si mai usor. Asadar, infuctie de nivelul vostru de cunoastere a limbii germane, de cat de des interactionati cu cineva care vorbeste limba germana la servici sau in timpul liber, ceti ajunge sa o cunoasteti mai bine.

In speranta ca ne veti mai vizita si ca ne veti distribui in continuare pe retelele de socializare [ avem si noi grupul nostru pe FaceBook, car eva ajunge in curand la 20.000 de membri! ], deci in speranta ca v-am fost de folos si veti reveni curand pe pagina noastra, va invitam sa ascultati si sa vizionati lectia aceasta cu Andrei!